Xerrada sobre el Pacte Fiscal a Ripollet

febrer 28, 2012  |  Conferències i actes, Economia

 

La gent de CDC de Ripollet va organitzar una xerrada el passat dia 20 de febrer per a parlar sobre el Pacte Fiscal.  Varem comptar amb la presència del Sr. Xavier Peñarando, cap de llista de l'Ajuntament, amb el President de CDC a Ripollet, el Sr. Julià López i amb els membres de l'executiva local.

 

Davant d'una nodrida assistència de militants i simpatitzants vaig analitzar amb deteniment l'actual escenari polític i la difícil situació que pateix la nostra economia i les finances de la Generalitat.

 

Sense cap mena de dubte, el Pacte Fiscal de Catalunya és la millor opció per a garantir la societat del benestar al país.

 

Sense el Pacte Fiscal Catalunya s’ofega. Avui per avui aquest pacte compta amb un ampli suport social al país i és necessari que des de CIU treballem intensament per aconseguir una correlació de forces que permetin la seva reivindicació davant l’Estat espanyol amb un diàleg serè i amb argumentaris racionals.

 

A l'acabar la meva intervenció varem mantenir un interessant intercanvi d'impressions entre tots els assistents.


Els comentaris estan tancats