Cloenda del Seminari Liberalisme i Catalanisme

El passat dijous 1 de juliol varem concloure des de Llibergencia  el seminari Liberalisme i Catalanisme que he dut a terme  durant  gairebé un any i mig. Amb sessions de  caràcter bimensual hem  introduït el pensament de l’Escola Austríaca d’Economia a joves  de diferents àmbits polítics i professionals.

 Al llarg de les diverses sessions hem tractat els principis fonamentals d’aquest corrent de pensament liberal que situa l’individu, les seves valoracions i accions al centre dels fenòmens econòmics i socials. Entre d’altres, destaquen les sessions dedicades al mètode econòmic, al paper de l’Estat, als cicles econòmics i al dret natural a través de la discussió dels textos de Menger, Mises, Hayek, Rothbard, Ayn Rand i Hans-Hermann Hoppe. Finalment el seminari ha considerat els termes de nació i identitat des del punt vista d’aquests autors.

 Tenim previst iniciar un nou seminari durant els propers mesos. Ja us ho faré saber!!!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s