Curs de formació política

 

El Secretariat d’Immigració de Convergència, l’Institut de Formació,   MOVECAT i  Espai Latino va organitzar un curs de formació política sota el títol “Sistema polític, institucions, catalanisme polític, liberalisme i ideologies polítiques”

 Aquest curs tenia el propòsit d’explicar les nocions bàsiques sobre els principals temes de la vida política de Catalunya. Concretament, les sessions s’han  centrat sobre el funcionament del nostre sistema polític; la història del catalanisme; el liberalisme polític i econòmic que defensa Convergència i, finalment, les propostes de CiU de cara al proper cicle electoral.

 Hi  van participar la Maite Fandos, l’Àngel Colom (Les propostes de futur de CIU), en Josep Rull (Història de Catalunya, història de Convergència), en Joaquim Colominas (El Sistema polític: Institucions polítiques, eleccions, partits. Legitimitat i eficàcia), en Carles Llorens (L’espai ideològic central: democràcia-cristiana; liberalisme; socialdemocràcia. El nacionalisme català), l’Antoni Biarnes (El liberalisme polític: Separació de poders. Drets i llibertats dels ciutadas. Estat de Dret) i jo mateix.

Aquest passat dissabte vaig fer una xerrada al local de Convergència de Sant Andreu sota el títol  Les propostes econòmiques de CiU. Model econòmic i model de societat.

Hi era present en José Vera, director nacional de MOVECAT, entre d’altres. Vaig centrar la meva intervenció en l’actual situació econòmica,  les nostres propostes per a sortir de la crisi i el model de societat que es convé.

Vàrem mantenir un debat molt interessant. Tots els que hi varen assistir vàrem agrair molt les meves paraules i el to de la xerrada. Crec que tothom va sortir molt content.

Al final de l’acte vam estar durant una bona estona fent-nos fotos i més fotos. En penjo una d’elles perquè us feu una idea aproximada de com va anar.

 Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s