La lliga de les estrelles

 Aquest proper dimecres dia 7 de juliol a les 12.30h assistiré a la presentació de l’estudi “La Liga de las Estrellas 2008/2009: la economia de la pasión” Situación patrimonial, financiera y económica de la Primera división del futbol español”.

La presentació es farà al Saló de Grados de la Universitat Abat Oliva (C/ Bellesguard, 30) i anirà a càrrec del Dr. Juan Corona, catedràtic d’Economia aplicada de la Universitat Abat Oliba i del Dr. D. José María Gay de Liébana, profesor de la Universitat de Barcelona.

 

 Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s