Els divendres d’octubre amb CIU

Ahir divendres vaig participar en la primera sessió del cicle de conferències sectorials “Els divendres d’octubre amb CiU” organitzat per Convergència i Unió a Sant Feliu de Guíxols sota el títol “Parlem sobre economia, engeguem-la de veritat”. L’acte va ésser presentat pel nostre cap de llista a Sant Feliu, en Joan Alfons Albó

 

Vaig començar la meva intervenció fent un repàs de les dades que dibuixen l’entorn en el qual es troba el nostre país: atur, destrucció de llocs de treball, augment de l’estalvi, davallada del consum, etc…. Tot plegat, provoca una davallada tangible de la confiança cap al nostre futur, tot amenitzat per una impossibilitat d’estabilitat política que impedeix prendre les mesures adequades.

 

 

 

La base de la riquesa en el nostre país són les empreses per les quals els bons treballadors són imprescindibles. Hem d’estar totalment al costat de la gent capaç de crear riquesa, des de l’autònom més petit al gran empresari.

 

 

 

El nostre programa per a les properes eleccions es basa en el suport a les polítiques de competitivitat. Hem d’apostar per qui és capaç de crear treball, no només per qui sap gastar. La moderació fiscal és important, tant pel que fa a les societats d’empreses com als autònoms. Cal impulsar la liquiditat per les empreses i reformar profundament l’Administració. Hem de tenir una Administració prima i ben musculada.

 

 

 

Un cop vaig finalitzar la meva intervenció vàrem iniciar un interessant col·loqui entre tots els assistents.

 

 

 

Fer-vos saber per si esteu interessats que la segona sessió d’aquestes conferències serà el proper divendres, dia 8 d’octubre, amb la participació d’en Josep Lluís Cleries, diputat al Parlament de Catalunya, que parlarà sobre qüestions relacionades amb el benestar social.

 

 

 

 

 

 Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s