Parlem d’Economia.

 

 

 

CiU va organitzar ahir a LLeida la tercera de les trobades per explicar el programa electoral sota el títol Parlem d’Economia. Vaig tenir l’oportunitat, juntament amb en Josep Maria Pelegrí de donar suport al nostre cap de llista per Lleida a les eleccions al Parlament, l’Albert Batalla.

 

L’Albert Batalla va explicar que “la primera prioritat de CiU ha d’ésser aixecar Catalunya i, en el cas de Lleida, vol dir principalment reduir la xifra de 25.000 aturats que hi ha actualment” i és possible “millorant tots els processos que generen economia i, per tant, llocs de treball”.  El candidat va ressaltar que “per això el nostre programa electoral té moltes propostes vinculades, no només a assistenciar el país, sinó també a ser capaços de posar energia en els sectors productius, que els empresaris tornin a creure en els seus projectes i fer del nostre territori un espai de riquesa”.

 

Per la meva banda vaig destacar que  sortir de la crisi no només és necessari, sinó que és possible, i això suposa canviar moltes coses. Sortir de la crisi és la primera prioritat del nostre programa i de la nostra política, i fer de les solucions per combatre la crisi les eines fonamentals

 

Podem sortir de la crisi perquè tenim una base econòmica per fer-ho i perquè el poble de Catalunya entendrà que es pot recuperar la confiança.

 

Hem d’implementar noves polítiques perquè el marge de maniobra del Govern català sigui més gran i més encertat que el que ha tingut fins ara.

 

En aquestes noves polítiques s’ha de parlar de noves formes de dinamització de les empreses, s’ha de parlar d’infraestructures, d’aspectes fiscals, d’una reforma de l’Administració en profundidat i sobretot, com fem perquè les empreses tinguin liquiditat.

 

 

 

 

 Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s