Reunió amb la FAGEM

El passat dia 3 vaig tenir una reunió amb els membres de la Junta de la Fagem. Em va acompanyar el nostre cap de llista de Mataró, en Joan Mora. La Fagem aglutina les principals associacions empresarials i gremis de Mataró i la comarca del Maresme. Som representatius d'una ciutat i una comarca amb esperit emprenedor i capacitat d'innovació.

Vàrem mantenir un interessant intercanvi d’impressions amb tots els assistents que em varen exposar les seves inquietuds i  els problemes amb els que es troben dia a dia.

La meva intervenció es va basar principalment amb els aspectes claus que la nostra economia necessita per a sortir de la crisi.

 

Resulta evident per a tots que a Catalunya hi ha moltes urgències a les que cal fer-hi front. Moltes. La principal però de totes, és combatre la crisi. Combatre la crisi vol dir créixer sòlidament i reduir amb èxit la xifra d’aturats. Ara bé, no només es tracta de sortir de la crisi sinó de fer-ho amb un bon model de creixement, amb unes condicions adequades i amb garanties suficients per a vèncer l’atur estructural del país, que ens porta al doble d’aturats de la mitjana europea, i a caminar vers la prosperitat.

 

Resulta imprescindible un govern d’àmplia majoria social, fort, sòlid, competent i il·lusionat com a garantia sine quòrum  per a tornar la confiança als nostres conciutadans. Ara bé, l’acció d’aquest govern no pot substituir l’activitat i l’empenta de les empreses – empresaris i treballadors- per  a sortir de la crisi.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s