Acte econòmic a Santa Perpètua de la Mogoda

 

Ahir vaig estar a Santa Perpètua de la Mogoda en un acte organitzat per la secció local de CDC  en el Centre cívic El Vapor. Vàrem parlar d’economia i de les propostes que des de CIU plantegem per a sortir de la crisi.

 

Érem una cinquantena de persones interessades totes elles en conèixer les nostres propostes i les possibles solucions. Em va acompanyar, entre d’altres,  el nostre cap de llista, el Sr. Joan Mestre i tinent d’Alcalde.

 

Vàrem parlar de molts temes i de moltes qüestions però si hi ha un en el que vaig insistir molt és que el poble de Catalunya ha de recuperar la confiança. Ens  cal un  Govern fort, una estabilitat parlamentària i un lideratge.

 

El subtil i fràgil canvi que es pot produir cada dia per anar allunyar-nos de la crisi rau en la recuperació de la confiança per part de la ciutadania. Tots els nostres desvetllaments apunten cap aquest horitzó; un President i un Govern que ajudin amb determinació a recuperar la confiança del país i encetar de nou, un cop més, el camí de la prosperitat. Pensem que sabem com fer-ho.

 

 

 

 Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s