INAUGURACIÓ CURS LES CORTS-EST

 
El passat dilluns dia 10 vaig participar en l’acte d’inauguració dels curs de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de les Corts a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials.
 
Hi van assistir el Sr. Xavier Colom, Vice-rector d’Estudiantat i Docència, la Sra. Glòria Martín, Presidenta del Consell Municipal del Districte de les Corts, la Sra. Neus Cònsol, Sots-directora de Política Acadèmica ETSEIB i la Sra. M. Assumpció Roset i Elías, Comissionada d'Alcaldia de Barcelona per a la Gent Gran. L’acte va ésser presidit pel Sr. Joan Vila com a President de l’Aula d’Extensió Universitària.
 
A mi em van convidar com a diputat i President de la Comissió d’Economia i Finances per a fer la conferència inaugural sobre l’actual situació econòmica.
 
Crec que vaig exposar de manera prou entenedora i clara el delicat moment que pateixen les finances de la Generalitat de Catalunya, l’endeutament que suportem, el desmesurat dèficit que tenim i els principals motius que ens han dut a l’actual situació financera.
 
Vaig donar el meu punt de vista respecte a tots aquests conceptes i  sobre les reformes estructurals que cal implementar: reforma de l’Administració, del mercat laboral, del sistema financer i fiscal.
 
Com a membre de la Comissió d’Estudi d’un Nou Model de finançament basat en el concert econòmic vaig voler explicar que una de les solucions per a fer front a l’actual dèficit fiscal que pateix Catalunya és a través del Pacte Fiscal. Catalunya paga molts impostos i rep molt poc a canvi. Cal que la Generalitat recapti i gestioni tots els impostos que paguen els catalans i després passi comptes amb l’Estat pels serveis que presta. 
 
Vaig acabar la meva intervenció animant a tots els presents i dient-lis que amb voluntat, optimisme, entrega i estimació ens en sortirem i que ells eren l’exemple més clar a seguir.
 
L’acte va finalitzar amb un magnífic concert a càrrec de la Rebeca Miyar, finalista del 7è concurs Internacional de Música de les Corts que es va oferir un autèntic recital de piano.     
 
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s