Dinar sobre el Pacte Fiscal amb l’Ajuntament de Sant Cugat

 
 
El passat divendres dia 27 vaig ésser convidat a participar en un dinar col·loqui amb els membres de la secció local de CIU de l’Ajuntament de Sant Cugat. Vàrem comptar amb l’assistència de la Sra. Mercè Conesa, Alcaldessa de Sant Cugat i de bona part de les regidores i regidors de l’equip de Govern.
 
Vaig assistir com a diputat de CIU i com a membre de la Comissió d’Estudi d’un nou model de finançament basat en el concert econòmic. 
 
El títol del dinar era la “Sol·licitud del Pacte Fiscal amb Espanya”.  Tots els assistents vàrem mostrar el seu interès per la temàtica en qüestió. Vaig començar la meva exposició amb una breu exposició sobre el context econòmic i financer a Espanya i a Catalunya i les previsions del Banc d’Espanya i del FMI respecte el creixement de l’economia. Vaig  explicar també  els treballs de la Comissió, les principals conclusions parlamentàries i per últim vaig analitzar l’estratègia del Pacte Fiscal com a eix ordinador de la nostra activitat parlamentaria.
 
És evident que davant l’actual escenari polític i la difícil situació que pateix la nostra economia i les finances de la Generalitat, el Pacte Fiscal de Catalunya és la millor opció per a garantir la societat del benestar al país.
 
Sense el Pacte Fiscal Catalunya s’ofega. Avui per avui aquest pacte compta amb un ampli suport social al país i és necessari que des de CIU treballem intensament per aconseguir una correlació de forces que permetin la seva reivindicació davant l’Estat espanyol amb un diàleg serè i amb argumentaris racionals.
 
Al finalitzar el dinar i després d’un interessant intercanvi d’impressions entre tots els assistents el Cugat.cat – plataforma multimedia de  Sant Cugat – em va fer una petita entrevista sobre el Pacte Fiscal.
 
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s