El Ple del Parlament aprova els Pressupostos 2012

Ahir es van aprovar els Pressupostos de la Generalitat per l’any 2012 amb els vots a favor de CIU i l’abstenció del PPC.
 
Aquests pressupostos culminen la segona fase del pla d’ajust per reequilibrar les finances públiques catalanes i assolir l’objectiu del dèficit del 1,3% aquest any. Per aconseguir-ho s’incrementaran els ingressos amb una reducció menor de la despesa no financera i no finalista. Es manté també el compromís d’austeritat recollit en els anteriors pressupostos i la priorització de la despesa social.
 
Com a portaveu econòmic del Grup Parlamentari que dona suport el Govern vaig intervenir per a defendre aquests pressupostos com els millors per a combatre  la crisi en un dels seus pitjors moments. La voluntat del Govern i el seu coratge son  inqüestionables.  
 
Aquests pressupostos donen suport a la recuperació  econòmica i a l’impuls de l’economia productiva. Parlem de continuïtat dels programes, de l’Institut Català de Finances, de polítiques d’estímul a la recerca, al desenvolupament i a la innovació.
 
Ens cal dur a terme una política de reformes que ha de proporcionar un camí nou pel creixement de l’economia. Reforma del mercat laboral, del mercat financer, del mercat energètic, etc…
 
Ningú pot posar en dubte de què el Govern de CIU governa amb seriositat, compromís i rigor. Tenim un Govern que té determinació, decisió i coratge, Aquests pressupostos haurien d’ésser l’instrument per a garantir la unitat d’acció de tots els grups parlamentaris per a vèncer la crisi.
 
Darrer missatge per a la ciutadania: treballarem, doblegarem la crisi i ens en sortirem.
 
Transcripció intervenció pressupostos 15.02.12
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s