Ple monogràfic

Ahir es va celebrar el Ple monogràfic sobre la reactivació econòmica i la incidència de l'actuació del Govern en la qualitat dels serveis públics.
 
Van intervenir els representants dels diferents Grups Parlamentaris i el President de la Generalitat el qual va fer un anàlisi de l’actual escenari de crisi, les polítiques per reactivar l'economia i la necessitat del pacte fiscal.
 
El President de la Generalitat va argumentar la necessitat de fer polítiques d'austeritat si es vol continuar formant part de la Unió Europea i l'euro i rebent crèdits.  

 "Un país com el nostre, que ha viscut de crèdit, no es pot permetre el luxe de no fer els deures", ha dit, i ha recriminat l’atac d'amnèsia" dels socialistes, que "fins fa tres mesos governaven Espanya i fins fa un any i tres mesos governaven Catalunya i ara sembla com si no hi haguessin estat mai", quan "el que passa no és aliè al que van fer i al que no van fer". En aquest punt, va recordar el suport de CiU a les polítiques d'austeritat del Govern Zapatero on CIU  va saber distingir entre el bé comú i l'interès del partit.

 
Com a representant del Grup Parlamentari de CIU vaig defensar les polítiques endegades pel Govern i després de valorar cadascuna de les intervencions dels diferents representants dels Grups Parlamentaris vaig expressar la disposició de CiU per assolir acords amb les altres formacions i vèncer la crisi.
 
Vaig també recalcar la gravetat extrema del moment i les dificultats del Govern català per a disciplinar el dèficit a Catalunya tenint en compte que els Pressupostos Generals de l’Estat treuen a Catalunya 1.800 milions d’euros i l’ofensiva centralitzadora dels conservadors nacionalistes espanyols.
 
Malgrat tot, vaig voler llançar un missatge de confiança en el sentit de què ens en sortirem i seguirem sent un país de primera.
 
Us animo doncs a seguir la meva intervenció
Intervenció Ple Monogràfic 11.04.12
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s