Xerrada econòmica a Olesa de Montserrat

 
 
 
Ahir vaig assistir a un acte organitzat pel Grup Municipal de CIU d’Olesa de Montserrat. Es tractava d’una xerrada- col·loqui amb militants i simpatitzants per analitzar l’actual situació econòmica, els pressupostos de la Generalitat i del Govern espanyol i per a parlar sobre el Pacte Fiscal.
 
Va fer la presentació de l’acte la Sra. Mercè Jou, diputada al Parlament de Catalunya i regidora a l’Ajuntament d’Olesa.
 
Vaig explicar breument els elements centrals que determinen  la complicada i difícil situació que vivim i el moment tant i tant delicat que travessa el nostre país. Les dificultats per a controlar el dèficit, l’endeutament, els mercats i la recessió que viu la nostra economia van ésser un dels elements centrals de la meva intervenció així com l’anàlisi dels pressupostos de la Generalitat i del Govern espanyol.
 
Vàrem acabar l’acte amb un interessant col·loqui entre tots els assistents on un dels temes més destacats va ésser el Pacte Fiscal i les seves possibles conseqüències polítiques, econòmiques i socials.
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s