Pacte Fiscal a Santa Coloma de Gramenet

 
Ahir vaig participar en un acte organitzat pel Grup Municipal de CIU de Santa Coloma de Gramenet per a parlar sobre el Pacte Fiscal amb la presència dels dos regidors a l’Ajuntament, la Susanna Abelló i en Carles Combarros.
 
Davant d’un magnífic auditori vaig exposar la difícil situació de les finances de la Generalitat degut a la baixada important dels ingressos i amb unes despeses que no es podem reduir de la mateixa manera ni al mateix temps. El 70% del pressupost de la Generalitat es gasta en la sanitat, l’educació i les polítiques social i s’ha ajustat menys del necessari per a quadrar els números.
 
Catalunya necessita un nou finançament per a fer front a les dificultats econòmiques de les seves finances. Necessitem un Pacte Fiscal, la proposta és constitucional i només cal reformar la LOFCA. El 75% dels ciutadans estan a favor del Pacte Fiscal i ara més que mai cal que tots els partits polítics lluitem  junts i negociem amb el Govern espanyol una proposta de Pacte Fiscal. O anem junts o ens penjaran per separat.
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s