Dinar a Sort

 

 

 
El passat dilluns vaig participar en un dinar- col·loqui organitzat per l’Agrupació de Convergència Democràtica de Catalunya del Pallars Sobirà.
 
El títol de la xerrada era Crisi, Pressupostos i models de finançament Vàrem comptar amb la presència del Sr. Llatzer Sibís, Alcalde de Sort i també amb la resta d’Alcaldes de la comarca i regidors de l’Ajuntament.

Vaig fer un anàlisi del moment actual de la crisi, de la importància de la capitalització dels bancs pel seu sanejament a través de l’aportació de diners per part del Banc Central Europeu així com de la dicotomia entre ajust pressupostari i creixement econòmic.  Tothom ha d’entendre que aquesta dicotomia no existeix i que els ajustos son necessaris i el creixement econòmic mitjançant les reformes imprescindible.

Catalunya ha d’impulsar polítiques micro que ajudin al creixement de la nostra economia.

Per acabar vaig fer una petita explicació sobre  Pacte Fiscal. És evident que el Pacte Fiscal no és la solució a tots els nostres problemes. El Govern de la Generalitat té com a màxima prioritat sortir de la crisi i, alhora treballar conjuntament amb totes les forces polítiques per aconseguir el Pacte Fiscal. 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s