Presentació de Llibergència a Lleida

 

Ahir dilluns dia 11 de juny vàrem participar en l’acte de presentació de Llibergència a Lleida a la seu de Convergència Democràtica de Catalunya. La trobada va ésser organitzada pel nostre company  i amic a Lleida, l’Antoni Piñol.


L’acte va ésser presentat pel President de CDC a Lleida i delegat territorial  del Govern, en Ramon Farré. Vàrem comptar amb una nodrida representació de convergents destacats a Lleida, entre els quals hi havia els diputats Martà Alos i  Antoni Balasch, la senadora, Maria Teresa Rivero, el vice-president de la diputació de Lleida, Pau Perdices i diversos regidors i alcaldes de la comarca.

Vàrem fer una explicació detallada del que és Llibergència. Va ésser constituïda ara fa sis anys com a punt de trobada liberal de la Casa Gran del Catalanisme de Convergència Democràtica de Catalunya, sense vocació orgànica però amb voluntat d’anar influint en el si del nostre partit per què els seus plantejaments polítics tinguin presents les posicions liberals. Som un nombrós grup de militants i simpatitzants de CDC vinculats al pensament liberal i que expressem el desig d’estudiar i aprofundir en els continguts polítics dels liberalisme clàssic per fer de CDC un partit obert, sòlid i ric ideològicament.

Vam exposar i detallar els objectius principals de Llibergència: el debat de les idees, la formació, la problemàtica internacional, l’enfortiment de l’ELDR i la Internacional Liberal així com els instruments per a materialitzar-los: l’organització de seminaris, els grups de treballs, els dinars liberals, els diàlegs liberals, etc.

El debat va ésser ric i les  aportacions força valuoses. Tots els assistents varen quedar satisfets i varen tenir una visió força precisa del que és Llibergència, el que representem i a que aspirem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s