Dinar a Gimenells

 
  
Ahir dimarts vaig ésser convidat a un dinar organitzat per l’Ajuntament de  Gimenells amb empresaris de la comarca. Hi eren presents l’Alcalde de Gimenells i Pla de la Font, el Sr. Albert Aldavert, l’Alcalde de Sucs, Sr. José Guillermo Boneu i també l’Alcalde d’Almacelles, el Sr. Josep Ibarz així com diversos regidors de l’Ajuntament i membres de CDC.
 
Tots els assistents em varen mostrar les seves inquietuds i les seves preocupacions respecte al moment econòmic actual.  Vàrem mantenir un intens i interessant debat sobre el rescat del sector financer espanyol i les principals implicacions i exigències d’Europa, el petit  marge de maniobra que el  Govern català té  per a fer front a la crisi, les dificultats de les finances de la Generalitat i el Pacte Fiscal, entre d’altres.
 
Crec que el resultat de la trobada va ésser molt positiu tot i el complicat moment econòmic que vivim.  Vaig acabar el dinar dient-lis a tots que el més important és treballar de valent dia a dia per a sortir-nos de l’actual crisi i fer front als problemes amb coratge i determinació.
 
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s