Comissió d’Investigació entitats financeres

 

Ahir es va constituir al Parlament de Catalunya la Comissió d’Investigació sobre les possibles responsabilitats derivades de l’actuació i la gestió de les entitats financeres i la possible vulneració dels drets dels consumidors.  És la primera Comissió d’Investigació que es constitueix aquesta legislatura i va ésser sol·licitada per ICV- EUiA, ERC i C’s i SI.

 
Vaig ésser elegit President de la Comissió amb els vots  dels diputats de CiU, el PSC, el PPC, ERC i C's, l'abstenció d'ICV-EUiA i el vot contrari de SI. Durant la meva intervenció vaig animar als diputats a treballar amb rigor i objectivitat. Som polítics, no jutges i venim a analitzar políticament uns fets, no a jutjar-los. L’objecte de la Comissió és escatir els fets i dilucidar eventuals responsabilitats per poder respondre a les inquietuds dels ciutadans davant una situació tan complicada. 

 

És per a mi un gran honor assumir aquesta presidència i em dedicaré a treballar-hi incondicionalment. .


Cal que tots els  membres de la Comissió siguin exigents amb els continguts i tinguin molta cura amb les formes perquè cap dret dels compareixents pot ésser violat o conculcat.

El dilluns dia 16 de juliol  es convocarà la primera reunió de la Comissió amb l’objectiu d’aprovar el Pla de treball, les compareixences, la documentació de treball, la metodologia i el calendari. Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s