Debat parlamentari – Pla de mesures per estalviar 1.500 milions d’euros

 

Aquesta setmana ha tingut lloc en el Parlament de Catalunya el debat sobre   el pla de mesures per a estalviar 1.500 milions d'euros preservant l'estat del benestar i Pla econòmic i financer de reequilibri de la Generalitat 2012-2014.

En primer lloc va intervenir el Molt Hble. Sr. Artur Mas i després el Conseller Mascolell seguit dels portaveus de cada Grup Parlamentari. Per últim vaig intervenir jo en nom del Grup Parlamentari que dona suport al Govern.

Vaig començar la meva intervenció agraint i valorant positivament el discurs del President i del Conseller.  Vaig fer esment dels trets bàsics de la intervenció del President: de la caracterització de la crisi, de les expectatives de futur – segur que hi ha coses que es mouen per bé- de la inexcusable compliment del dèficit, del compromís del Govern per complir-lo, de la necessitat de dur a terme un ajust complementari. Tot això per a vèncer la crisi, per a doblegar-la i impulsar l’economia que,  en definitiva,  és l’objectiu d’aquest Govern i el que persegueixen els diferents ajusts pressupostaris endegats.

A continuació vaig fer un seguiment del contingut de cadascuna de les intervencions dels representants dels diferents grups parlamentaris.

Us animo doncs a  seguir la meva intervenció
 
Intervencio parlament – Pla mesures. 04.07.12
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s