Acte a Gava sobre el Pacte Fiscal

 

Fa uns dies vaig participar en un acte a Gava organitzat conjuntament pels comitès executius locals de Convergència i Unió per a parlar sobre la necessitat del Pacte Fiscal per a Catalunya. Em varen acompanyar en l’acte l’Antoni Rafanell, President de CDC a Gavà i regidor de CIU,  en Ramon Castellano, portaveu del Grup Municipal de CIU i altres membres de l’executiva local.

En Ramon Castellano va explicar que aquest és un acte que forma part d’un conjunt de trobades que s’estan organitzant pel territori per explicar el Pacte Fiscal que proposa CIU per a Catalunya amb l’objectiu de què la ciutadania pugui escoltar la proposta i participar –hi obertament.
Com a ponent de la xerrada vaigremarcar que el primer objectiu irrenunciable del Govern de Catalunya és vèncer la crisi i el Pacte Fiscal és un instrument més per aconseguir-ho.  El Pacte Fiscal servirà per poder quadrar els comptes de la Generalitat més ràpidament, amb més profunditat i amb més intensitat. Per sortir de la crisi hem d’impulsar l’economia, hem de crear ocupació, hem de donar oportunitat a la gent i un dels instruments més és el Pacte Fiscal.
Ara per ara les xifres no son determinants, estem a l’esfera política, a l’esfera de reconèixer que Catalunya té dret a un Pacte Fiscal. El nostre missatge és clar: no pararem fins que no el tinguem.  Tenim a més un argument molt bo, el Pacte fiscal el vol més del 80% de la ciutadania de Catalunya Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s