Esmorzar amb joves empresaris a Sabadell

 

 
El passat dia 3 d’octubre vaig participar en un esmorzar –col·loqui organitzat pel Club de Joves Empresaris del Centre Metal·lúrgic i l’Institut Sallarés i Pla del Gremi de Fabricants. Em varen acompanyar la Sra. Alícia Bosch, Presidenta del JE, el Sr. Blai Costa, President del ISP i la Sra. Sòfia Gabarró, President del Centre Metal·lúrgic juntament amb associats i empresaris d’ambdues entitats.

Vaig fer una intervenció sobre la crisi econòmica,  la problemàtica industrial degut a la manca de liquidesa, la recapitalització bancària, el rescat, la necessitat de reformar l’administració i l’actual situació política que viu Catalunya després de la manifestació del dia 11 de setembre, entre d’altres. 

Un cop finalitzada la meva intervenció vàrem mantenir un interessant intercanvi d’impressions entre tots els assistents respecte a la pressió fiscal, la conveniència o no d’augmentar els impostos i les conseqüències que se’n deriven, el paper de les patronals en tot aquest escenari i l’estret marge de maniobra de la Generalitat en matèria d’educació, sanitat i laboral.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s