Acte a Nou Barris

 

 
Ahir vaig participar en una xerrada – col·loqui que va organitzar l’Agrupació de CDC de Nou Barris. Vàrem comptar amb una nodrida assistència de militants del partit i amb la participació del President de l’Agrupació l’Edgar Collado.

Vaig fer una intervenció basada en els darrers es esdeveniments que s’han produït a Catalunya, des de l’extraordinària manifestació del dia 11 de setembre fins a la  convocatòria d’eleccions anticipades  i que condicionen la vida política i econòmica del nostre país.

Les properes eleccions al Parlament de Catalunya són claus pel nostre país. El dia 25 de novembre els ciutadans tenen la paraula. Hem d’obtenir una majoria absoluta suficient per a comandar el dret a decidir i tenir totes les garanties de que podrem exercir-lo durant la propera legislatura.

Al finalitzar la meva intervenció vàrem iniciar un col·loqui molt interessant entre tots els assistents respecte a la qüestió nacional i d’altres temes que es varen plantejar. 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s