Esmorzar empresaris a Solsona

SolsonaAquest passat dimarts vaig participar en una trobada a Solsona a l’Hotel Sant Roc amb el sector empresarial de la comarca.

Em varen acompanyar la nostra diputada pel Solsonès la Mireia Canals, el President del Consell Comarcal en  Joan Solà, el diputat provincial en Marc Escarré, i el Vicepresident responsable de promoció econòmica del Consell, l’ Esteve Algué.

Vaig basar la meva intervenció en les dificultats que tenen les empreses  degut a la manca de finançament. Vivim el moment més difícil des de la restauració de la democràcia, a causa de la combinació de crisi immobiliària, crisi financera i crisi global

Els dos elements claus per a sortir -ne son recuperar el finançament per a les nostres empreses i la confiança. La capacitat de maniobra del govern per lluitar contra aquesta crisi és relativa i cal que els polítics posem les bases i les condicions adequades per a ajudar a les empreses a tirar endavant. És important no augmentar els impostos per incentivar el consum  i posar les mínimes dificultats a l’empresari.

El que ara toca és vèncer la crisi i deixar que els catalans puguin dir la seva durant la propera legislatura.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s