Acte a Cervelló

 

 


Ahir vaig participar en un acte a Cervelló organitzat per CIU. Vàrem comptar amb la presència d’en Jesús Arévalo, Alcalde de Cervelló i del 1er Tinent d’Alcalde, en Jordi Ficapal. També hi eren presents en Josep Maria Llop, diputat i President comarcal de CDC i d’altres membres del partit.
 

Hi varen assistir una vintena d’empresaris del sector de la construcció, del comerç, del tèxtil i del sector financer, entre d’altres.

Els cinc temes claus de la meva intervenció van ésser els següents.
 
1-    La crisi econòmica. Estem davant del pitjor moment de la crisi on les  expectatives son molt complicades i on les finances públiques no tenen recursos suficients per a donar l’impuls a la nostra economia.

2-    Poc finançament públic i privat. El marge de maniobra dels nostres empresaris és relatiu.

3-    Manca de confiança. És imprescindible tenir una estabilitat  governamental suficient per a recuperar la confiança. És molt important comptar amb l’ajut dels nostres empresaris.

4-    Ajustos pressupostaris & polítiques per a la reactivació de l’economia. Imprescindible fer les dues coses. Cal posar les bases adequades perquè els nostres empresaris tinguin la confiança suficient.

5-    Pressió fiscal i impostos. Catalunya és el tercer país del món amb l’IRPF més elevat amb un marginal del 56% i amb una pressió fiscal també de les més elevades. Soc partidari que en època de crisi no és convenient augmentar els impostos.

Volem la moderació fiscal. Volem que els diners estiguin en mans dels ciutadans per a que puguin consumir i les empreses puguin invertir.
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s