Acte a la Cambra de Comerç de Terrassa

Cambractiva Cicle Finançament.Teixidó071112 050Ara toca reactivar l’economia i el dret a decidir.

Fa uns dies vaig ésser convidat com a diputat de CIU a una trobada organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa dins del Cicle Cambractiva sota el títol “El Finançament per Catalunya: pros i contres per a la competitivitat de l’empresa”.

Es tractava de la darrera sessió del Cicle on han participat també representants  d’altres partits polítics amb representació parlamentària per a tractar sobre la situació econòmica i financera del país.

Davant d’un nodrit nombre d’empresaris vaig manifestar que les dues  qüestions fonamentals cara a les properes eleccions són aconseguir una majoria suficient per a poder lluitar contra la crisi econòmica amb eficàcia i assegurar el dret a decidir a Catalunya.

És imprescindible que Catalunya millori el seu finançament i el paper del Govern ha d’ésser posar les bases adequades per a què les empreses puguin desenvolupar el seu objectiu de generar riquesa i ocupació en les millors condicions possibles.

L’asfixia financera de Catalunya ha anat contaminant tot el teixit empresarial i social del nostre país i ha arribat l’hora de dir que ja n’hi ha prou.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s