ACTE JNC

JNC GRACIAEl passat dilluns 4 de març vaig ésser convidat per a l’Agrupació de la JNC de Gràcia. Ens vam reunir una vintena de joves per parlar  sobre l’actualitat política catalana.

Vaig basar la meva intervenció en explicar la situació econòmica actual a Europa, Espanya i Catalunya i també a parlar sobre el dret a decidir.

Pel que fa a l’actual situació econòmica és imprescindible no tenir més dèficit ja que és molt difícil complir amb l’objectiu marcat pel govern Espanyol i és absolutament necessari reformar l’administració per tal de ser més àgil i poder servir millor als ciutadans.

Pel que fa al dret a decidir cal preparar la consulta amb un gran consens per tal de que es pugui guanyar amb seguretat i sigui referendada per amplia majoria dels ciutadans d’aquest país. Hi ha molta feina a fer i hem de fer arribar el nostre missatge de forma clara i sense enganyar a ningú, sempre dient la veritat i explicant les coses tal i com són per molt dures que aquestes siguin. Només  si com clars la gent entendrà que vivim en una situació excepcional.

Un cop va acabada la meva intervenció vam obrir un torn obert de paraules i es va generar un interessant col·loqui on vam poder aprofundir una mica en els temes tractats.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s