Conferència a La Pobla de Mafumet

El passat dimarts dia 9 de juliol vaig ésser convidat per l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet per a fer una conferència econòmica sota el títol “La sortida de la crisi. Una visió”.

Hi van assistir un cinquantena de persones, entre elles representants d’empreses del municipi, la plana major de la indústria química, diputats del Parlament, representants sindicals i  també representats de l’Ajuntament, entre d’altres.

Vaig fer una exposició tot explicant les raoLa Poblans per les quals crec que comencem a sortir de la crisi, centrant la meva intervenció en explicar quins son els indicadors positius que mostren un canvi de tendència. Les empreses han guanyat competitivitat alhora que les administracions i els ciutadans han assumit conductes d’estalvi i control de la despesa.

Vaig comentar que calia apostar decididament per a una política de reformes amb un important aprimament de l’administració pública i vaig mostrar-me totalment contrari a l’augment dels impostos.

A l’acabar la meva intervenció vàrem encetar un animat col·loqui on tots els assistents van participar molt activament i on vaig respondre a totes les qüestions que em varen plantejar.

Crec, sincerament, que el resultat de la trobada va ésser molt positiu. Més d’un assistent em va manifestar la seva satisfacció pel contingut de la conferència.

Vull agrair, personalment, el tracte rebut per tots els assistents i especialment per l’Alcalde Joan Maria Sardà i tot el seu equip. Moltes gràcies.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s