Uns Pressupostos per la recuperació econòmica

En aquests darrers dies el Parlament de Catalunya ha aprovat  el Pressupost per l’any 2014 i ha dotat  a la societat catalana en el seu conjunt  i al Govern del país d’una bona eina per a dur a terme les polítiques econòmiques necessàries. Tot i les dificultats i inconvenients, per primer cop en molt de temps, el Pressupost de la Generalitat de Catalunya, ha estat aprovat per majoria absoluta. CIU i ERC ho han fet possible.

 El país s’ha de preparar  per a un any d’elevada exigència a tots els nivells i, ara més que mai, és imprescindible comptar amb un bon instrument que ens ajudi a complir els nostres objectius també fonamentals: sortir de la crisi, mantenir la política social – sense retallades addicionals –  i salvar la societat del benestar. 

Amb tota la modèstia del món però amb confiança i fermesa estem en el bon camí i els Pressupostos aprovats pel Parlament de Catalunya assenten les bases per a la recuperació econòmica del nostre país. Expliquem-ho.

Transcripció debat pressupostosDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s