Qui soc?

Antoni Fernàndez i Teixidó

Vaig  néixer a Barcelona, el 21 de març de 1952. Estic casat i tinc  tres fills.

Soc Economista. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Censor Jurat de Comptes, Auditor i  Consultor.

Vaig ésser  diputat al Congrés dels Diputats pel CDS en dues legislatures (1986-1993) i actualment soc diputat al Parlament de Catalunya per CIU (1999-2010)

Durant els anys 2002 i 2003 vaig ésser Conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme del Govern de la Generalitat de Catalunya sota la Presidència d’en Jordi Pujol.

En les darreres legislatures he estat  President de la Comissió Parlamentaria de la Societat de la Informació, President de la Comissió Parlamentaria de Treball, Indústria, Comerç i Turisme i  i responsable per CIU de la Comissió d’Economia, Finances i Pressupost.

En l’actual legislatura soc President de la Comissió Parlamentaria d’Economia, Finances i Pressupost i responsable per CIU de la Comissió d’Economia, Finances i Pressupost.

Milito des de 1993 a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Des de l’any 1996 soc  membre del Comitè Executiu i Conseller Nacional. He estat President del Consell d’Economia i Finançament de CIU, Vice-secretari d’Economia, Innovació i Treball, Secretari de l’àmbit sectorial d’Economia i Fiscalitat i actualment soc el President de la Sectorial d’Economia i Fiscalitat.

Particularment, actiu en la societat civil, soc  vice-president  de la Societat d’Estudis Econòmics, soci fundador de l’Institut von Mises, membre del Secretariat de llibergencia i membre del Cercle d’Economia, entre d’altres.  També soc vice-president executiu de la Fundació privada del RCD Espanyol.